Helene Bjerke Haugen

MORRACANOIL

  • 05.02.2015 - 19:06

Heii alle! Tenkte jeg kunne lage et innlegg for hvilke hårprodukter jeg pleier å bruke.
Jeg har alltid vært den personen som har gitt faen i hvordan håret mitt er og ikke tenkt at det har vært så viktig å bruke bra produkter. Men så prøvde jeg ut morracanoil, og jeg ble kjempefornøyd, håret føltes så mykt og godt igjen. Før jeg begynte var håret mitt flisete, stort, tørt og så alltid helt jævlig og slitt ut. Men så begynte jeg på dette og jeg både kjente og så store forandringer med en gang. Håret mitt ble glatt, mykt og det så mye sunnere ut med en gang. Og i tillegg lukter det så godt!
Shampoo og balsam / VOLUME - Denne er kjempegod om du vil ha litt volum i håret ditt, du bare masserer både shampoo og balsam godt i hårbunnen din. Og for å få ekstra volum føner du håret ditt mens du står opp ned med hodet ditt, så får du masse volum!


Varmebeskyttende - Denne hadde jeg ønsket meg lenge, og til jul fikk jeg den! Det er en varmebeskyttende, som skal beskytte håret ditt mot varme fra hårføner, rettetang, krølltang osv. og i tillegg funker veldig bra og lukter også veldig godt


Vektløs fuktighetsgivende maske - Dette er et veldig bra produkt for håret ditt. Den gir fuktighet, og i tillegg så tynger den ikke på håret ditt. Sliter du med tørt og elektrisk hår nå disse kalde vinterdager, er denne virkelig noe å prøve ut! Du tar først i shampoo, så påfører du denne, lar den virke i 5-7 minner, så skyld ut. Anbefaler virkelig denne!

Oily scalp treatment - Denne er god å bruke hvis du sliter med fet hodebunn. Den hjelper med å korrigere ubalanser og lindre betennelser i hårsekken, som styrer oljeproduksjonen. Røttene løftes og håret får mer fylde og liv, og hindrer den fra å bli for fet eller for tørr.

Morracanoil behandling - Denne hjelper til å reparere håret ditt. Den blandes og brukes lett med andre produkter og bidrar til og med til raskere tørking av håret. Denne behandlingen forvandler håret fullstendig og reparerer det. Den absorberes straks i hårstråene og fyller hull forårsaket av varme-, styling- og miljøskader. Så denne er veldig god. Du bare påfører litt i håret i håndkletørt hår og styler det sånn du vil.

 Shampoo og balsam // Moisture repair - Gjenoppbyggende shampoo og balsam er for hår som har blitt svekket eller skadet av farge, kjemisk behandling eller varmestyling. De gjenoppretter hårets glans og helse. De er til og med natriumkloridfrie,noe som gjør dem trygge å bruke etterbehandlinger med keratin. Er håret ditt ødelagt av dårlig behandling? Prøv denne!

 

Hva slags produkter bruker du?

Midtsommer smoothie

  • 31.01.2015 - 15:27Til 2 personer

125 g jordbær
125 g bringebær
50 g blåbær
1 moden pasjonsfrukt
1.5 dl skummet melk

Til pynt
Vanilje- og jordbæriskrem

Ta ut fruktkjøttet fra pasjonsfrukten med en skje. Ha alle de forskjellige fruktene i en fruktpresse, en kjøkkenmaskin eller en blender, og bland i 1 minutt. Tilsett melken, og bland enda en gang.

Hell blandingen over i ett glass, og server dem med en isskje vanilje- og jordbæris på toppen.

Lagde en god smoothie i dag tidlig, har en "Perfekte smoothies" bok som er kjøpt på Nille, den har såå mange gode og fine smoothier du kan lage. Er 57 smoothie oppskrifter i en bok, og alle jeg har prøvd er til å elske.

- Har du smakt denne?

Helene

Hei! Velkommen til bloggen min! Jeg heter Helene, 17 år, fra Øyer På fritiden danser jeg hiphop Jeg kommenterer alltid tilbake!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits