Helene Bjerke Haugen

Siste innkjøp - sminke

 • 26.02.2015 - 16:11

Hei, håper alle har en fin dag så langt?
Som jeg nevnte i innlegget mitt i går har jeg kjøpt inn litt sminke i det siste, ikke så mye, men noen nye ting er det jo. Jeg er egentlig en person som ikke gidder å bruke penger på dyr sminke, fordi jeg rett og slett har gitt litt faen. Men tenkte, hvorfor ikke bare prøve en forandring for en gangs skyld.

Jeg kjøpte et "kit" eller hva det heter nylig på Coverbrands som var på salg. Det var et kit med litt forskjellig fra Everyday Mineral.
Den inneholdt natural lucent powder, bamboo face powder light, sheri's radiant creation, happiness bronzer og raw sugar blush. Så var det med Everyday mineral lips og eye shimmer. Pluss at det lå med en liten kost i tillegg.
Siden jeg som sikkert alle andre gidder ikke bruke flere hundre kroner på et produkt du vil teste ut også er det helt feil farge eller at du ikke liker den i det hele tatt. Derfor syns jeg det var smart og kjøpte dette kittet som var på salg og kosta bare 270kr. De boksene med pudder er jo ikke store, men er fint hvis du bare vil teste ut litt.


Dette kittet finner du HER


NYX concealer fra Coverbrands, har akkurat fått den i posten så har ikke fått testa den enda, men gleder meg til å teste den ut!
Den finner du HER - 95 kr


Undercover primer. Selv er jeg ikke så veldig fornøyd. Denne ville jeg nok ikke kjøpt igjen, den er god. Men har vært borti bedre før! Kjøpte på Cubus.


Foundation fra Isa Dora. Jeg har aldri vært så fan av foundation. Jeg liker best BB-cream faktisk. Litt mer naturlig, men uansett så tenkte jeg å prøve det ut. Den er jo bra, den gir mye glød og dekker ganske bra. Men selv ville jeg nok ikke kjøpt den igjen, jeg vil heller holde meg til BB-cream ja.
Kjøpte den på VITA.


Dipbrow pomade. Hadde hørt så utrolig mye bra om denne, så måtte bare teste den ut. Den er til å elske! Jeg selv fikk anbefalt denne i fargen dark brown, men den ble faktisk litt for mørk. Den kan passe om jeg ikke tar på alt for mye på kosten. Den er også vannfast, noe som jeg er kjempeglad for! For det trenger jeg virkelig. Alle de andre jeg har hatt går vekk etter bare noen timer. Så denne er virkelig til å anbefale!
Du får kjøpt den hos KICKS.


Mascara. Jeg har på en måte aldri funnet en mascara som jeg er kjempe fornøyd med. Og jeg må alltid ha brukt to mascara for å få fine vipper. Men denne er den eneste jeg ikke trenger det på. Denne gir både lengde og volum på vippene dine. Kjempefornøyd!


Elsker denne! Har tenkt lenge på å kjøpe denne men har aldri giddi. Den lukter såå godt! Også er flaska så utrolig søt også.


Jeg tenkte jo å lage en sminkevideo. Skal prøve å få spilt den inn så fort så mulig.
Så skal jeg også få til en video hvor jeg snakker om det everyday mineral kittet over her, og min mening om de produktene.
Ha en fin dag!

Syns?

Vinterferie

 • 25.02.2015 - 18:14

Heii. Er så godt å ha vinterferie nå, sove så lenge man vil er såå godt. Har du vinterferie?

I dag har jeg vært på lillehammer, og med Smula til dyrlegen. Det gikk overraskende bra, både med ho og meg, trodde jeg sku stå der å grine fordi jeg syns så synd på Smula, men det gikk kjempefint!
Jeg har kjøpt en del nye sminkeprodukter i det siste. Så tenkte kanskje å få til en sminkevideo snart, vil dere det?
Kan ikke love noe daa, for ender sikkert opp med at jeg bare sier fuck it og gir opp. Men skal prøve..

Hva gjør dere om dagen?

Videoblogg?

 • 20.02.2015 - 15:43

Heii, har ligget syk de siste dagene. Prøvde meg på jobb i dag, men jeg dro hjem tidligere. Derfor lite blogging. Allitd en unnskyldning, haha.

I går satt jeg oppe ganske lenge og så på videoblogger på youtube, og kunne tenkt meg å kanskje begynne med litt fler videor på bloggen. Om det hadde vært interesse for det?
Tenkte på sminkevideor, innkjøp, spørsmål og svar, produktanbefalinger og masse, jeg har skrivd opp en liste av forslag jeg kunne ha spilt inn og alt det der. Det er så lett å skrive om, men kanskje det hadde vært mer interessant med video isteden? Hva tenker dere? Kom gjerne med flere forslag, sikkert masse jeg ikke har skrivd opp også!
Prøvde å lage en video istad, men som alltid sitter jeg bare å prater om alt anna som egentlig var poenget og endte med "nei fyfaen, dette går ikke" så ga jeg opp hele greia.

Nå er det endelig vinterferie. Jeg har egentlig ikke noen store planer. Prøver å få til en jentekveld i helga og hyttetur med venner neste, om vi finner en hytte. Har dere no planer for vinterferien, eller er vinterferien ferdig for noen av dere også kanskje? hehehehemehmeh
haha se det tryne a, jeg dreper hu ikke. Selvom det kan se litt sånn ut

Ville dere hatt fler videoblogger og evt. av hva? Hva skal dere i vinterferien?

Søndag

 • 15.02.2015 - 16:10

Heii alle! Har akkurat kommet inn døra etter en kaald tur på fjellet med hundene. Det blåser jo så sinnsykt.
Vi kom oss litt lengere denne gangen enn sist gang da vi bare gikk noen meter, kan ikke skryte av at vi gikk så langt denne gangen heller, men litt lenger kom vi jo!
Var ganske tåkete noen steder der også, som dere sikkert ser på noen av bildene.

Både nakenhunden og Smula, måtte jo ha på seg klær siden det var så kaldt, hehe!Hva gjør dere i dag?

Lørdag kveld

 • 14.02.2015 - 21:00

Heii. Jeg lovte dere minst to innlegg i dag, og her sitter jeg å holder løftene mine. Flink?
Det ble ingen smoothie på meg i dag, var for lat til å faktisk lage. Istedenfor ble det smågodt, må si jeg velger det sunne alternativet.
I morra skal jeg kanskje, om jeg ikke sover til langt på dag, ta meg en tur oppå fjellet med mamma og bikkjer, men denne gangen blir det å gå på beina og ikke ski!
Tenker og å ta med meg kameraet så jeg får knipse noen bilder.

Min dag ble ikke som planlagt, jeg gadd aldri å sette på en romantisk film, istedenfor ble jeg sittende i senga og se på youtube filmer, og heller le meg skakk, enn å grine over kjærlighetslivet, for egentlig er det så digg å få slippe guttemaset, hehe!

Nå skal jeg rydde rommet igjen, rydda det i går, på en eller annen måte er det blitt rotete igjen..Veel, håper dere har hatt en fin dag, og får en fin kveld videre også! ♥

Valentines Day

 • 14.02.2015 - 16:23

Happy valentines day, alle!

For meg er ikke dette en så stor dag, jeg er ikke så stor fan av valentine, vet ikke om jeg skriver det rett engang?
Det jeg kommer til å gjøre i dag er nok mest sannsynlig å ligge under dyna med en romantisk film og grine over kjærlighetslivet mitt, og kanskje til og med lage en smoothie.Har vært en liten tur i byen i dag, og nå prøver jeg å henge opp de lyskulene jeg snakket om i går, noe jeg ikke får til. Som om det er så vanskelig, banke inn en spiker og faktisk bare henge den opp, skjerp deg, Helene.

Har dere fått noen fine gaver i dag, eller funnet ut at dere har en hemmelig beundrer? Fortell, hva gjør dere i dag?


Sååå fine farger, ikkesant?

Feirer dere valentine? Evt. hvordan feirer du det i dag?

Nytt på rommet!

 • 13.02.2015 - 20:36

Heii hei! Lenge sia? soorryy..

I dag var jeg å kjøpte inn noe nytt til rommet, en lyslenke, litt smågodt og et klesstativ. Og er såå fornøyd.
Lysa glemte jeg å henge opp, så det må jeg gjøre når jeg kommer hjem i kveld. Men etter masse skriking, svetting og drit så fikk jeg endelig opp det stativet!

Litt dårlig kvalitet på bildene, var så mørkt så måtte redigere de en del lysere. Men bilder ble det!
I morra skal jeg vise dere de utrolig søte lyslenkene, og da lover jeg, da skal jeg komme med minst to innlegg.

Nå sitter jeg til pappa, og skal bake boller med både han og mamma. Koseliii
Hva gjør dere i kveld?

Slappe av

 • 09.02.2015 - 15:47

Heiihei, er ikke lenge siden jeg kom inn døra. Vi fikk gå tidligere hjem i dag, helt greit det!
Planen min nå er å spise litt, slappe av med filmen frost før det er i gang med rydding og styr igjen.. Prøver å å få solgt en del også, så skal kjøre en runde med ting jeg har fått solgt seinere også. Hva gjør dere i dag?Syns denne filmen bare er såå søt, får aldri nok! Tenk å hatt en løpende Olaf hjemme hos seg hver dag da, og spredt glede hele tiden ♥

Feirer mamma

 • 08.02.2015 - 21:03

Heii alle!
Beklager så mye for lite og dårlig blogging. Men jeg har vært så sliten i det siste, og vært mye ute. Driver også å ordner en del her hjemme til vi skal flytte så blir lite tid.

I dag er det jo som alle vet, morsdag. Vi har også feiret mamma, med mange gode kaker og bra selskap!
Vi var først hjemme å spiste kaker så dro vi ut å spiste, litt omvendt her altså, haha.

Denne helga har mest gått til rydding og sortering av ting, og i går var jeg ute å kjørte med folk.
Hva har du gjort i helga?

Jeg loover, jeg må bli bedre på blogging. Men som sagt, kan bli liten tid siden det er så mye å ordne, og når jeg endelig er ferdig og kan slappe av så frister det ikke så mye å komme seg opp og ta bilder for å så blogge. Da må jeg ærlig si at det frister mest å legge seg under dyna, se en film og chille maks! Syns du ikke?

Hvordan har du feiret moren din i dag?

MORRACANOIL

 • 05.02.2015 - 19:06

Heii alle! Tenkte jeg kunne lage et innlegg for hvilke hårprodukter jeg pleier å bruke.
Jeg har alltid vært den personen som har gitt faen i hvordan håret mitt er og ikke tenkt at det har vært så viktig å bruke bra produkter. Men så prøvde jeg ut morracanoil, og jeg ble kjempefornøyd, håret føltes så mykt og godt igjen. Før jeg begynte var håret mitt flisete, stort, tørt og så alltid helt jævlig og slitt ut. Men så begynte jeg på dette og jeg både kjente og så store forandringer med en gang. Håret mitt ble glatt, mykt og det så mye sunnere ut med en gang. Og i tillegg lukter det så godt!
Shampoo og balsam / VOLUME - Denne er kjempegod om du vil ha litt volum i håret ditt, du bare masserer både shampoo og balsam godt i hårbunnen din. Og for å få ekstra volum føner du håret ditt mens du står opp ned med hodet ditt, så får du masse volum!


Varmebeskyttende - Denne hadde jeg ønsket meg lenge, og til jul fikk jeg den! Det er en varmebeskyttende, som skal beskytte håret ditt mot varme fra hårføner, rettetang, krølltang osv. og i tillegg funker veldig bra og lukter også veldig godt


Vektløs fuktighetsgivende maske - Dette er et veldig bra produkt for håret ditt. Den gir fuktighet, og i tillegg så tynger den ikke på håret ditt. Sliter du med tørt og elektrisk hår nå disse kalde vinterdager, er denne virkelig noe å prøve ut! Du tar først i shampoo, så påfører du denne, lar den virke i 5-7 minner, så skyld ut. Anbefaler virkelig denne!

Oily scalp treatment - Denne er god å bruke hvis du sliter med fet hodebunn. Den hjelper med å korrigere ubalanser og lindre betennelser i hårsekken, som styrer oljeproduksjonen. Røttene løftes og håret får mer fylde og liv, og hindrer den fra å bli for fet eller for tørr.

Morracanoil behandling - Denne hjelper til å reparere håret ditt. Den blandes og brukes lett med andre produkter og bidrar til og med til raskere tørking av håret. Denne behandlingen forvandler håret fullstendig og reparerer det. Den absorberes straks i hårstråene og fyller hull forårsaket av varme-, styling- og miljøskader. Så denne er veldig god. Du bare påfører litt i håret i håndkletørt hår og styler det sånn du vil.

 Shampoo og balsam // Moisture repair - Gjenoppbyggende shampoo og balsam er for hår som har blitt svekket eller skadet av farge, kjemisk behandling eller varmestyling. De gjenoppretter hårets glans og helse. De er til og med natriumkloridfrie,noe som gjør dem trygge å bruke etterbehandlinger med keratin. Er håret ditt ødelagt av dårlig behandling? Prøv denne!

 

Hva slags produkter bruker du?

Lange dager

 • 04.02.2015 - 14:31

Heii, beklager for null blogging i går, men jeg var ute omtrent hele dagen, driver å lager blogginnlegg til utkast jeg kan publisere om jeg har heelt bloggsperre,så har dere noe forslag eller hva vil dere se mer av på bloggen? Gjerne kom med tips.

Føler dagene går såå sakte om dagen, alt jeg venter på er vinterferien og lysere tider. Det skal bli så godt!

Nå har jeg noen engelsk lekser jeg må få gjort ferdig. Tenkte bare jeg sku slenge inn et fort innlegg. Ha en fin dag!- Hva vil dere se mer av på bloggen?

Svar på spørsmålsrunda

 • 02.02.2015 - 18:23

Er du singel, eller driver du på med noen?

Jeg er singel, og jeg driver heller ikke på med noen.

Hvorfor ble det slutt mellom deg og eksen?

Det var mange grunner, og det er noe jeg ikke kommer til å si på bloggen.

Har du noen mål med å blogge?

Nei egentlig ikke noen spesifikke mål.

Hva er din største frykt?

Det er helt klart å miste fler av de nærmeste, det er noe jeg ikke ville ha klart.

Favoritt bøker?

Jeg leste en bok en gang, og den het "Forsvunnet", og det er den eneste bra boka jeg har lest. Og har til og med lest den to ganger, og det er ikke ofte, haha.

Er du kristen?

Jeg tror på gud, vil det si å være kristen?

Sommer, høst, vår eller vinter?

Sommer!

Hvilken linje går du, eller vil gå?

Jeg går salg, service og service vg2

Hvor ser du deg selv om 10 år?

Forhåpentligvis i et fint hus, med mann, barn og en liten hund med en fin jobb. Men hvor i verden jeg er, deet vet jeg ikke

Hvilke interesser har du?

Interesserer meg veldig for dans, og danser selv hver uke, hiphop

Beste minne?

Dette er vel et av de vanskeligste spørsmålene, for jeg vet virkelig ikke. Jeg har så mange bra minner, klarer ikke velge ut hvem av de som er den besteHar du søsken?

Jeg har to søstre

Hva er dine beste sminketips?

Der er ikke jeg den rette personen å spørre, klarer så vidt å sminke meg selv

Har du noen tatoveringer og evt av hva og hvor?

Neii, har ingen tatoveringer. Hadde det vært opp til meg hadde jeg tatt det for lenge siden, men jeg får ikke ta det før jeg er 18. Så må jeg spare opp penger, for akkurat nå er det bil og syden jeg sparer til. Men jeg skal ihvertfall ta sleeve, det er det jeg vet!

Hva ville du ha valgt, Smula eller hiphop?

Selvfølgelig ville jeg ha valgt Smula, og for de som ikke vet hvem Smula er, er det hunden minHvilke blogger leser du? Store og små

Jeg er innom en del blogger hver dag, men de jeg alltid er innom og leser fast er Erica Mohn, Sophie Elise og Emilie Berntzen

Hvilke klesbutikker er dine favoritter?

Urban og New Yorker

Hva er det sprøeste/flaueste du har gjort?

Hooh, hvor skal man starte? nei det er ganske så mye. Men en ting jeg kommer på nå er den gangen jeg og bestevenninna mi var på kjøpesenteret, jeg gikk på alle fire som en hund, mens hu gikk med meg i bånd så gikk jeg rundt å lata som jeg tissa på folk som gikk der. Og samma dagen tok jeg på meg en styyygg maske, gikk midt i en butikk og dansaa, haha tiider.

Hva holder du på med fritiden?

Jeg danser, så skal jeg snart begynne å trene igjen
Hva liker du å lese om på en blogg?

Personlige innlegg, antrekk, tips, og ja egentlig alt

Har du lyst til å gå inn i militæret?

Jeg har faktisk lyst til det ja, syns det virker spennende. Og du får også så mye bra og gratis ut av det!

Hva skal til for at du skal like en blogg?

Fin header, lyst og ryddig design og store lyse bilder som gir inspirasjon.

Hva er favorittfilmene/favoritt tv-seriene dine?

Har ikke noen spesielle favorittfilmer, ser sjeldent på det mindre jeg har besøk. Men serier derimot, der er favorittene mine Pretty little liars, 90210, prison break, vampire diaries og orange is the new black

Hva gleder du deg mest til akkurat nå?

Nå er det jeg gleder meg mest til sommer, da jeg blir 18, får lappen, sydentur med jentegjengen, roadtrips med folk og såå mye mer!

Verste minne?

Har en del vonde minner, men det værste av alt er uten tvil den gangen faren min kom inn døra og fortalte meg at søsteren min hadde tatt selvmord og var borte.

Hva slags planer har du for sommerferien?

Har så mange planer for sommerferien, blir 18, så da får jeg forhåpentligvis lappen, noe som gjør at det blir roadtrips. Så skal jeg til Mallorca, med denne fine gjengenHva ser du etter i gutter, og hvor lavt/høyt går aldersgrensa?

At dem kan være 100% ærlige, trofaste, gi deg fine komplimenter, og rett og slett bare være der. Jeg ønsker meg et forhold hvor begge kan være seg selv fullt ut, fortelle hverandre alt, putekriger om kvelden og maaasse kosing!
Jeg vil helst ikke gå under 16 år, og ikke over 20 ca.

Topp 3 biltyper du liker?

Det er bare en biltype i hjertet mitt. BMW!

 

Beklager for et veldig langt innlegg, men orka ikke å legge det opp i to deler.

WINTER INSPIRATION

 • 02.02.2015 - 13:17

 

- Syns?

Helene

Hei! Velkommen til min blogg, Jeg vil blogge om først og fremst hverdagen min og genrelt alt som faller meg inn! Vil alltid kommentere tilbake

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits