Helene Bjerke Haugen

Midtsommer smoothie

  • 31.01.2015 - 15:27Til 2 personer

125 g jordbær
125 g bringebær
50 g blåbær
1 moden pasjonsfrukt
1.5 dl skummet melk

Til pynt
Vanilje- og jordbæriskrem

Ta ut fruktkjøttet fra pasjonsfrukten med en skje. Ha alle de forskjellige fruktene i en fruktpresse, en kjøkkenmaskin eller en blender, og bland i 1 minutt. Tilsett melken, og bland enda en gang.

Hell blandingen over i ett glass, og server dem med en isskje vanilje- og jordbæris på toppen.

Lagde en god smoothie i dag tidlig, har en "Perfekte smoothies" bok som er kjøpt på Nille, den har såå mange gode og fine smoothier du kan lage. Er 57 smoothie oppskrifter i en bok, og alle jeg har prøvd er til å elske.

- Har du smakt denne?

Spør meg

  • 30.01.2015 - 19:27

Heei, da tenkte jeg å kjøre i gang en spørrerunde, hvor dere kan spørre om hva som helst så skal jeg prøve å være tøff nok til å svare på alt.
Men dere skjønner nok selv hvor grensa går.. Skal prøve å få svart over helgenHva lurer du på?

God kveldsmat

  • 28.01.2015 - 20:24

Mm, har akkurat laget meg en good fruktblanding med blåbær, bringebær og jordbær. Skal prøve å få lagd et innlegg i kveld som blir publisert i morra, siden jeg skal jobbe til seint i morra så blir det vanskelig å få blogga, men skal se om jeg får til noe i kveld, noe forslag?

I går var jeg på min første kjøretime hos trafikkskolen, gikk helt greit utenom de gangene jeg holdt på å kræsja, meen ellers var det vel greit, håper jeg.. Gleder meg så sykt til jeg får lappen, den frihetsfølelsen og endelig kunne synge høyt til radion uten å ødelegge hørselen til andre blir superbra!
Hva har dere gjort i dag?

NIKE FREE 5.0

  • 28.01.2015 - 12:38

Fikk akkurat verdens fineste sko i posten som jeg bestilte for noen uker siden, elsker de allerede!
- Syns?

Kalde vinterdager

  • 26.01.2015 - 17:16

Heii! Ikke bare meg som helst bare vil bli liggende under den gode, varme dyna når man skal stå opp på morgenen
og man veet at det er kaldt og kjett ute?
Syns det er såå vondt å komme seg opp av dyna og ut fortiden, spesielt når det er så kaldt.
Har kommet inn døra og slengt meg under dyna igjen og tenkte bare å slenge inn et kjapt innlegg til jeg har no mer spennende å blogge om enn
å fortelle helt meningsløse ting, som at jeg sitter å ser på serien "90210" som baare er catfigths hele tiden.
Er vanskelig å få tid til å ta bilder ute i lyset nå også, kommer hjem rundt fire og da er det jo allerede blitt halvmørkt..Gleder meg sykt til sommeren for å ta fine lyse bilder igjen og ikke minst varmen og ferien!

Til sommeren blir det nok mye mer og bedre blogging fra min side også, skal ut på så mye, blant annet Mallorca med venninne og da blir jeg også 18 år, som vil si bil og lappen, så det sier seg selv at denne sommeren vil bli utrolig bra, så gleder meg!
Er ikke så mye å blogge om nå som jeg bare ligger under dyna med en god serie, ikke bare meg det vel?

Vurderer kanskje å ha en spørrerunde, siden jeg har starta ny blogg og kanskje det er noen som lurer på noe, for å kjenne meg bedre? Hva syns dere?

- Hadde det vært interesse for at jeg skulle hatt en spørsmålsrunde?

Fjellet

  • 25.01.2015 - 22:17

Heihei! Nå sitter jeg godt planta i senga med Smula som ligger på fanget mitt. Idag trodde jeg at jeg kom med en genial idé med å ta med mamma på fjellet for
å gå på ski. Det endte opp med at vi gikk noen meter bortover, mamma foran som en eskimo og meg sutrende etter, for så knipse noen bilder også snudde dro vi å spiste isteden. Jeg var faktisk ganske flink til å gå på ski når jeg var mindre, var med i skiklubb og elsket å konkurrere, men jeg vokste opp og nå hater jeg det!

For min del har jeg hatt en bra helg, starta syk på fredag, men på lørdan var jeg på beina igjen og var ute med mange gode folk!
Fikk jo tatt noen bilder idag da, så slenger med noen


- Hatt en bra helg?

Fresh start

  • 25.01.2015 - 21:15

Heei!

Lenge siden sist. Har ikke blogget på over to år, har lenge vurdert å begynne å blogge igjen, men har aldri funnet motivasjonen, men nå har jeg motivasjon og tenker
å begynne å blogge igjen.
Det har skjedd masse siden sist jeg skrev et innlegg, og har derfor slettet alle gamle innlegg, fordi jeg ville ha en ny start.
Jeg har fått verdens nydeligste Chihuahua, jeg er blitt singel og masse har forandra seg!

Jeg kommer til å blogge om min hverdag, og egentlig alt som faller meg inn. Har dere også forslag om innlegg, så kom gjerne med det, jeg tar imot med et stort smil!
Slenger inn et innlegg litt senere i kveld, dette var mest bare for å fortelle at jeg er tilbake, ha en fin kveld!

- Har dere noen spesielle ønsker om hva jeg skal blogge om?

Helene

Hei! Velkommen til bloggen min! Jeg heter Helene, 17 år, fra Øyer På fritiden danser jeg hiphop Jeg kommenterer alltid tilbake!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits