Helene Bjerke Haugen

Siste innkjøp - sminke

  • 26.02.2015 - 16:11

Hei, håper alle har en fin dag så langt?
Som jeg nevnte i innlegget mitt i går har jeg kjøpt inn litt sminke i det siste, ikke så mye, men noen nye ting er det jo. Jeg er egentlig en person som ikke gidder å bruke penger på dyr sminke, fordi jeg rett og slett har gitt litt faen. Men tenkte, hvorfor ikke bare prøve en forandring for en gangs skyld.

Jeg kjøpte et "kit" eller hva det heter nylig på Coverbrands som var på salg. Det var et kit med litt forskjellig fra Everyday Mineral.
Den inneholdt natural lucent powder, bamboo face powder light, sheri's radiant creation, happiness bronzer og raw sugar blush. Så var det med Everyday mineral lips og eye shimmer. Pluss at det lå med en liten kost i tillegg.
Siden jeg som sikkert alle andre gidder ikke bruke flere hundre kroner på et produkt du vil teste ut også er det helt feil farge eller at du ikke liker den i det hele tatt. Derfor syns jeg det var smart og kjøpte dette kittet som var på salg og kosta bare 270kr. De boksene med pudder er jo ikke store, men er fint hvis du bare vil teste ut litt.


Dette kittet finner du HER


NYX concealer fra Coverbrands, har akkurat fått den i posten så har ikke fått testa den enda, men gleder meg til å teste den ut!
Den finner du HER - 95 kr


Undercover primer. Selv er jeg ikke så veldig fornøyd. Denne ville jeg nok ikke kjøpt igjen, den er god. Men har vært borti bedre før! Kjøpte på Cubus.


Foundation fra Isa Dora. Jeg har aldri vært så fan av foundation. Jeg liker best BB-cream faktisk. Litt mer naturlig, men uansett så tenkte jeg å prøve det ut. Den er jo bra, den gir mye glød og dekker ganske bra. Men selv ville jeg nok ikke kjøpt den igjen, jeg vil heller holde meg til BB-cream ja.
Kjøpte den på VITA.


Dipbrow pomade. Hadde hørt så utrolig mye bra om denne, så måtte bare teste den ut. Den er til å elske! Jeg selv fikk anbefalt denne i fargen dark brown, men den ble faktisk litt for mørk. Den kan passe om jeg ikke tar på alt for mye på kosten. Den er også vannfast, noe som jeg er kjempeglad for! For det trenger jeg virkelig. Alle de andre jeg har hatt går vekk etter bare noen timer. Så denne er virkelig til å anbefale!
Du får kjøpt den hos KICKS.


Mascara. Jeg har på en måte aldri funnet en mascara som jeg er kjempe fornøyd med. Og jeg må alltid ha brukt to mascara for å få fine vipper. Men denne er den eneste jeg ikke trenger det på. Denne gir både lengde og volum på vippene dine. Kjempefornøyd!


Elsker denne! Har tenkt lenge på å kjøpe denne men har aldri giddi. Den lukter såå godt! Også er flaska så utrolig søt også.


Jeg tenkte jo å lage en sminkevideo. Skal prøve å få spilt den inn så fort så mulig.
Så skal jeg også få til en video hvor jeg snakker om det everyday mineral kittet over her, og min mening om de produktene.
Ha en fin dag!

Syns?

Nytt på rommet!

  • 13.02.2015 - 20:36

Heii hei! Lenge sia? soorryy..

I dag var jeg å kjøpte inn noe nytt til rommet, en lyslenke, litt smågodt og et klesstativ. Og er såå fornøyd.
Lysa glemte jeg å henge opp, så det må jeg gjøre når jeg kommer hjem i kveld. Men etter masse skriking, svetting og drit så fikk jeg endelig opp det stativet!

Litt dårlig kvalitet på bildene, var så mørkt så måtte redigere de en del lysere. Men bilder ble det!
I morra skal jeg vise dere de utrolig søte lyslenkene, og da lover jeg, da skal jeg komme med minst to innlegg.

Nå sitter jeg til pappa, og skal bake boller med både han og mamma. Koseliii
Hva gjør dere i kveld?

NIKE FREE 5.0

  • 28.01.2015 - 12:38

Fikk akkurat verdens fineste sko i posten som jeg bestilte for noen uker siden, elsker de allerede!
- Syns?

Helene

Hei! Velkommen til min blogg, Jeg vil blogge om først og fremst hverdagen min og genrelt alt som faller meg inn! Vil alltid kommentere tilbake

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits