Helene Bjerke Haugen

Vinterferie

 • 25.02.2015 - 18:14

Heii. Er så godt å ha vinterferie nå, sove så lenge man vil er såå godt. Har du vinterferie?

I dag har jeg vært på lillehammer, og med Smula til dyrlegen. Det gikk overraskende bra, både med ho og meg, trodde jeg sku stå der å grine fordi jeg syns så synd på Smula, men det gikk kjempefint!
Jeg har kjøpt en del nye sminkeprodukter i det siste. Så tenkte kanskje å få til en sminkevideo snart, vil dere det?
Kan ikke love noe daa, for ender sikkert opp med at jeg bare sier fuck it og gir opp. Men skal prøve..

Hva gjør dere om dagen?

Videoblogg?

 • 20.02.2015 - 15:43

Heii, har ligget syk de siste dagene. Prøvde meg på jobb i dag, men jeg dro hjem tidligere. Derfor lite blogging. Allitd en unnskyldning, haha.

I går satt jeg oppe ganske lenge og så på videoblogger på youtube, og kunne tenkt meg å kanskje begynne med litt fler videor på bloggen. Om det hadde vært interesse for det?
Tenkte på sminkevideor, innkjøp, spørsmål og svar, produktanbefalinger og masse, jeg har skrivd opp en liste av forslag jeg kunne ha spilt inn og alt det der. Det er så lett å skrive om, men kanskje det hadde vært mer interessant med video isteden? Hva tenker dere? Kom gjerne med flere forslag, sikkert masse jeg ikke har skrivd opp også!
Prøvde å lage en video istad, men som alltid sitter jeg bare å prater om alt anna som egentlig var poenget og endte med "nei fyfaen, dette går ikke" så ga jeg opp hele greia.

Nå er det endelig vinterferie. Jeg har egentlig ikke noen store planer. Prøver å få til en jentekveld i helga og hyttetur med venner neste, om vi finner en hytte. Har dere no planer for vinterferien, eller er vinterferien ferdig for noen av dere også kanskje? hehehehemehmeh
haha se det tryne a, jeg dreper hu ikke. Selvom det kan se litt sånn ut

Ville dere hatt fler videoblogger og evt. av hva? Hva skal dere i vinterferien?

Søndag

 • 15.02.2015 - 16:10

Heii alle! Har akkurat kommet inn døra etter en kaald tur på fjellet med hundene. Det blåser jo så sinnsykt.
Vi kom oss litt lengere denne gangen enn sist gang da vi bare gikk noen meter, kan ikke skryte av at vi gikk så langt denne gangen heller, men litt lenger kom vi jo!
Var ganske tåkete noen steder der også, som dere sikkert ser på noen av bildene.

Både nakenhunden og Smula, måtte jo ha på seg klær siden det var så kaldt, hehe!Hva gjør dere i dag?

Lørdag kveld

 • 14.02.2015 - 21:00

Heii. Jeg lovte dere minst to innlegg i dag, og her sitter jeg å holder løftene mine. Flink?
Det ble ingen smoothie på meg i dag, var for lat til å faktisk lage. Istedenfor ble det smågodt, må si jeg velger det sunne alternativet.
I morra skal jeg kanskje, om jeg ikke sover til langt på dag, ta meg en tur oppå fjellet med mamma og bikkjer, men denne gangen blir det å gå på beina og ikke ski!
Tenker og å ta med meg kameraet så jeg får knipse noen bilder.

Min dag ble ikke som planlagt, jeg gadd aldri å sette på en romantisk film, istedenfor ble jeg sittende i senga og se på youtube filmer, og heller le meg skakk, enn å grine over kjærlighetslivet, for egentlig er det så digg å få slippe guttemaset, hehe!

Nå skal jeg rydde rommet igjen, rydda det i går, på en eller annen måte er det blitt rotete igjen..Veel, håper dere har hatt en fin dag, og får en fin kveld videre også! ♥

Valentines Day

 • 14.02.2015 - 16:23

Happy valentines day, alle!

For meg er ikke dette en så stor dag, jeg er ikke så stor fan av valentine, vet ikke om jeg skriver det rett engang?
Det jeg kommer til å gjøre i dag er nok mest sannsynlig å ligge under dyna med en romantisk film og grine over kjærlighetslivet mitt, og kanskje til og med lage en smoothie.Har vært en liten tur i byen i dag, og nå prøver jeg å henge opp de lyskulene jeg snakket om i går, noe jeg ikke får til. Som om det er så vanskelig, banke inn en spiker og faktisk bare henge den opp, skjerp deg, Helene.

Har dere fått noen fine gaver i dag, eller funnet ut at dere har en hemmelig beundrer? Fortell, hva gjør dere i dag?


Sååå fine farger, ikkesant?

Feirer dere valentine? Evt. hvordan feirer du det i dag?

Slappe av

 • 09.02.2015 - 15:47

Heiihei, er ikke lenge siden jeg kom inn døra. Vi fikk gå tidligere hjem i dag, helt greit det!
Planen min nå er å spise litt, slappe av med filmen frost før det er i gang med rydding og styr igjen.. Prøver å å få solgt en del også, så skal kjøre en runde med ting jeg har fått solgt seinere også. Hva gjør dere i dag?Syns denne filmen bare er såå søt, får aldri nok! Tenk å hatt en løpende Olaf hjemme hos seg hver dag da, og spredt glede hele tiden ♥

Feirer mamma

 • 08.02.2015 - 21:03

Heii alle!
Beklager så mye for lite og dårlig blogging. Men jeg har vært så sliten i det siste, og vært mye ute. Driver også å ordner en del her hjemme til vi skal flytte så blir lite tid.

I dag er det jo som alle vet, morsdag. Vi har også feiret mamma, med mange gode kaker og bra selskap!
Vi var først hjemme å spiste kaker så dro vi ut å spiste, litt omvendt her altså, haha.

Denne helga har mest gått til rydding og sortering av ting, og i går var jeg ute å kjørte med folk.
Hva har du gjort i helga?

Jeg loover, jeg må bli bedre på blogging. Men som sagt, kan bli liten tid siden det er så mye å ordne, og når jeg endelig er ferdig og kan slappe av så frister det ikke så mye å komme seg opp og ta bilder for å så blogge. Da må jeg ærlig si at det frister mest å legge seg under dyna, se en film og chille maks! Syns du ikke?

Hvordan har du feiret moren din i dag?

Lange dager

 • 04.02.2015 - 14:31

Heii, beklager for null blogging i går, men jeg var ute omtrent hele dagen, driver å lager blogginnlegg til utkast jeg kan publisere om jeg har heelt bloggsperre,så har dere noe forslag eller hva vil dere se mer av på bloggen? Gjerne kom med tips.

Føler dagene går såå sakte om dagen, alt jeg venter på er vinterferien og lysere tider. Det skal bli så godt!

Nå har jeg noen engelsk lekser jeg må få gjort ferdig. Tenkte bare jeg sku slenge inn et fort innlegg. Ha en fin dag!- Hva vil dere se mer av på bloggen?

Spør meg

 • 30.01.2015 - 19:27

Heei, da tenkte jeg å kjøre i gang en spørrerunde, hvor dere kan spørre om hva som helst så skal jeg prøve å være tøff nok til å svare på alt.
Men dere skjønner nok selv hvor grensa går.. Skal prøve å få svart over helgenHva lurer du på?

God kveldsmat

 • 28.01.2015 - 20:24

Mm, har akkurat laget meg en good fruktblanding med blåbær, bringebær og jordbær. Skal prøve å få lagd et innlegg i kveld som blir publisert i morra, siden jeg skal jobbe til seint i morra så blir det vanskelig å få blogga, men skal se om jeg får til noe i kveld, noe forslag?

I går var jeg på min første kjøretime hos trafikkskolen, gikk helt greit utenom de gangene jeg holdt på å kræsja, meen ellers var det vel greit, håper jeg.. Gleder meg så sykt til jeg får lappen, den frihetsfølelsen og endelig kunne synge høyt til radion uten å ødelegge hørselen til andre blir superbra!
Hva har dere gjort i dag?

Kalde vinterdager

 • 26.01.2015 - 17:16

Heii! Ikke bare meg som helst bare vil bli liggende under den gode, varme dyna når man skal stå opp på morgenen
og man veet at det er kaldt og kjett ute?
Syns det er såå vondt å komme seg opp av dyna og ut fortiden, spesielt når det er så kaldt.
Har kommet inn døra og slengt meg under dyna igjen og tenkte bare å slenge inn et kjapt innlegg til jeg har no mer spennende å blogge om enn
å fortelle helt meningsløse ting, som at jeg sitter å ser på serien "90210" som baare er catfigths hele tiden.
Er vanskelig å få tid til å ta bilder ute i lyset nå også, kommer hjem rundt fire og da er det jo allerede blitt halvmørkt..Gleder meg sykt til sommeren for å ta fine lyse bilder igjen og ikke minst varmen og ferien!

Til sommeren blir det nok mye mer og bedre blogging fra min side også, skal ut på så mye, blant annet Mallorca med venninne og da blir jeg også 18 år, som vil si bil og lappen, så det sier seg selv at denne sommeren vil bli utrolig bra, så gleder meg!
Er ikke så mye å blogge om nå som jeg bare ligger under dyna med en god serie, ikke bare meg det vel?

Vurderer kanskje å ha en spørrerunde, siden jeg har starta ny blogg og kanskje det er noen som lurer på noe, for å kjenne meg bedre? Hva syns dere?

- Hadde det vært interesse for at jeg skulle hatt en spørsmålsrunde?

Fjellet

 • 25.01.2015 - 22:17

Heihei! Nå sitter jeg godt planta i senga med Smula som ligger på fanget mitt. Idag trodde jeg at jeg kom med en genial idé med å ta med mamma på fjellet for
å gå på ski. Det endte opp med at vi gikk noen meter bortover, mamma foran som en eskimo og meg sutrende etter, for så knipse noen bilder også snudde dro vi å spiste isteden. Jeg var faktisk ganske flink til å gå på ski når jeg var mindre, var med i skiklubb og elsket å konkurrere, men jeg vokste opp og nå hater jeg det!

For min del har jeg hatt en bra helg, starta syk på fredag, men på lørdan var jeg på beina igjen og var ute med mange gode folk!
Fikk jo tatt noen bilder idag da, så slenger med noen


- Hatt en bra helg?

Fresh start

 • 25.01.2015 - 21:15

Heei!

Lenge siden sist. Har ikke blogget på over to år, har lenge vurdert å begynne å blogge igjen, men har aldri funnet motivasjonen, men nå har jeg motivasjon og tenker
å begynne å blogge igjen.
Det har skjedd masse siden sist jeg skrev et innlegg, og har derfor slettet alle gamle innlegg, fordi jeg ville ha en ny start.
Jeg har fått verdens nydeligste Chihuahua, jeg er blitt singel og masse har forandra seg!

Jeg kommer til å blogge om min hverdag, og egentlig alt som faller meg inn. Har dere også forslag om innlegg, så kom gjerne med det, jeg tar imot med et stort smil!
Slenger inn et innlegg litt senere i kveld, dette var mest bare for å fortelle at jeg er tilbake, ha en fin kveld!

- Har dere noen spesielle ønsker om hva jeg skal blogge om?

Helene

Hei! Velkommen til min blogg, Jeg vil blogge om først og fremst hverdagen min og genrelt alt som faller meg inn! Vil alltid kommentere tilbake

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits