Helene Bjerke Haugen

Videoblogg?

  • 20.02.2015 - 15:43

Heii, har ligget syk de siste dagene. Prøvde meg på jobb i dag, men jeg dro hjem tidligere. Derfor lite blogging. Allitd en unnskyldning, haha.

I går satt jeg oppe ganske lenge og så på videoblogger på youtube, og kunne tenkt meg å kanskje begynne med litt fler videor på bloggen. Om det hadde vært interesse for det?
Tenkte på sminkevideor, innkjøp, spørsmål og svar, produktanbefalinger og masse, jeg har skrivd opp en liste av forslag jeg kunne ha spilt inn og alt det der. Det er så lett å skrive om, men kanskje det hadde vært mer interessant med video isteden? Hva tenker dere? Kom gjerne med flere forslag, sikkert masse jeg ikke har skrivd opp også!
Prøvde å lage en video istad, men som alltid sitter jeg bare å prater om alt anna som egentlig var poenget og endte med "nei fyfaen, dette går ikke" så ga jeg opp hele greia.

Nå er det endelig vinterferie. Jeg har egentlig ikke noen store planer. Prøver å få til en jentekveld i helga og hyttetur med venner neste, om vi finner en hytte. Har dere no planer for vinterferien, eller er vinterferien ferdig for noen av dere også kanskje? hehehehemehmeh
haha se det tryne a, jeg dreper hu ikke. Selvom det kan se litt sånn ut

Ville dere hatt fler videoblogger og evt. av hva? Hva skal dere i vinterferien?

Emilie Berntzen

20.02.2015 kl.17:04

Jaa, lag videoblogger!! :D

sunniva

20.02.2015 kl.17:45

videoblogg er alltid gøy! :)

Thea Aas Brandlistuen

20.02.2015 kl.20:10

Kjempegøy med videoblogger! :)
Helene

Hei! Velkommen til bloggen min! Jeg heter Helene, 17 år, fra Øyer På fritiden danser jeg hiphop Jeg kommenterer alltid tilbake!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits