Helene Bjerke Haugen

MORRACANOIL

  • 05.02.2015 - 19:06

Heii alle! Tenkte jeg kunne lage et innlegg for hvilke hårprodukter jeg pleier å bruke.
Jeg har alltid vært den personen som har gitt faen i hvordan håret mitt er og ikke tenkt at det har vært så viktig å bruke bra produkter. Men så prøvde jeg ut morracanoil, og jeg ble kjempefornøyd, håret føltes så mykt og godt igjen. Før jeg begynte var håret mitt flisete, stort, tørt og så alltid helt jævlig og slitt ut. Men så begynte jeg på dette og jeg både kjente og så store forandringer med en gang. Håret mitt ble glatt, mykt og det så mye sunnere ut med en gang. Og i tillegg lukter det så godt!




Shampoo og balsam / VOLUME - Denne er kjempegod om du vil ha litt volum i håret ditt, du bare masserer både shampoo og balsam godt i hårbunnen din. Og for å få ekstra volum føner du håret ditt mens du står opp ned med hodet ditt, så får du masse volum!


Varmebeskyttende - Denne hadde jeg ønsket meg lenge, og til jul fikk jeg den! Det er en varmebeskyttende, som skal beskytte håret ditt mot varme fra hårføner, rettetang, krølltang osv. og i tillegg funker veldig bra og lukter også veldig godt


Vektløs fuktighetsgivende maske - Dette er et veldig bra produkt for håret ditt. Den gir fuktighet, og i tillegg så tynger den ikke på håret ditt. Sliter du med tørt og elektrisk hår nå disse kalde vinterdager, er denne virkelig noe å prøve ut! Du tar først i shampoo, så påfører du denne, lar den virke i 5-7 minner, så skyld ut. Anbefaler virkelig denne!

Oily scalp treatment - Denne er god å bruke hvis du sliter med fet hodebunn. Den hjelper med å korrigere ubalanser og lindre betennelser i hårsekken, som styrer oljeproduksjonen. Røttene løftes og håret får mer fylde og liv, og hindrer den fra å bli for fet eller for tørr.

Morracanoil behandling - Denne hjelper til å reparere håret ditt. Den blandes og brukes lett med andre produkter og bidrar til og med til raskere tørking av håret. Denne behandlingen forvandler håret fullstendig og reparerer det. Den absorberes straks i hårstråene og fyller hull forårsaket av varme-, styling- og miljøskader. Så denne er veldig god. Du bare påfører litt i håret i håndkletørt hår og styler det sånn du vil.

 



Shampoo og balsam // Moisture repair - Gjenoppbyggende shampoo og balsam er for hår som har blitt svekket eller skadet av farge, kjemisk behandling eller varmestyling. De gjenoppretter hårets glans og helse. De er til og med natriumkloridfrie,noe som gjør dem trygge å bruke etterbehandlinger med keratin. Er håret ditt ødelagt av dårlig behandling? Prøv denne!

 

Hva slags produkter bruker du?

Kjempe gode produkter! Herlige bilder :))

Silje S. Lopez

05.02.2015 kl.19:19

Kjempe gode produkter :D Smart å ta bilder ute i snøen :D

Karina

05.02.2015 kl.19:24

jobber med disse produktene daglig, men personlig så blir de for tunge til mitt hår.

Keths!

05.02.2015 kl.19:58

den der serien har jeg alltid hatt lyst til å prøve ut!

Egeo

05.02.2015 kl.22:01

Å de produktene er så gode! Jeg bruker håroljen hver gang jeg dusjer

Elise - Student i London

05.02.2015 kl.22:58

Jeg elsker virkelig håroljen, hadde ikke klart meg uten!

InoSc

05.02.2015 kl.23:01

Synes disse produktene dessverre blir veldig tunge og fettet i mitt hår, så bruker Redken extreme! ;)

kristinerosok

06.02.2015 kl.01:05

Fint innlegg. Ukjente produkter for meg ;)

sunniva

06.02.2015 kl.10:11

Har aldri prøvd det før! :)

HELENE

06.02.2015 kl.12:22

Morracanoil er et utrolig bra produkt :-) Jeg bruker ikke noe spesielle produkt :p

Emilie Berntzen

06.02.2015 kl.14:31

Har faktisk ikke prøvd noen produkter av det merket, eller et produkt men ja :)
Elsker virkelig maroccanoil! Tror ikke håret mitt hadde overlevd uten håroljen demmes.

eklektiskminimalisme

08.02.2015 kl.18:22

Takker for gode tips:) Har brukt Redken og Kerastase i flere år men er på jakt etter noe nytt.
Helene

Hei! Velkommen til bloggen min! Jeg heter Helene, 17 år, fra Øyer På fritiden danser jeg hiphop Jeg kommenterer alltid tilbake!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits